Drug Interactions Checker – Kontroller dit brand og … Fundamentals forklarede

Drug Interactions Checker – Kontroller dit brand og … Fundamentals forklarede

2007; 1:42 -55. Mineraler og vitaminer betjener væsentlige funktioner i praktisk talt alle fysiske procedurer og skal også erhverves fra fødevarer eller kosttilskud, da vores kroppe ikke er i stand til at gøre dem. I henhold til resultaterne af den nationale wellness og ernæringseksamenundersøgelse tager 52% af voksne kosttilskud. 1 Tillægsbrug er typisk en sikker og effektiv tilgang til at holde en sund krop; Ikke desto mindre har kosttilskud muligt at oprette forbindelse til foreskrevne medicin.

Det er nødvendigt for farmakologer at kunne genkende patienter, der er mest i trussel. Risikoelementer til utilstrækkelige resultater fra medicinsk kommunikation inkluderer brug af adskillige lægemidler og/eller kosttilskud, ældre alder, utilstrækkelig nyre- eller leverfunktion og brug af medicin med slanke terapeutiske indekser. Personer med disse fareelementer skal målrettes til interventioner for at beskytte mod lægemiddelkommunikation med næringsstoffer.

Oprindeligt skal han eller hun finde ud af behovet for tillægget i løbet af det tidspunkt, hvor stoffet skal tages. For et kort træningsforløb er det normalt muligt at ophøre med tillægget, indtil behandlingen er afsluttet. For det andet skal farmakologen identificere alternativer. Som et eksempel, hvis det interaktive materiale stammer fra en antacida, som den enkelte kræver at håndtere tegn på gastroøsofageal reflukstilstand, kan et alternativ, såsom en H2-blokkering eller protonpumpeforebyggelse, bruges i hele medicinen.

Hvordan kan medicin og kosttilskud interagere med hinanden? Kan spare dig tid, stress og penge.

A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin opdaget i hverdagens fødevarer, inklusive lever, gul-orange frugt og grøntsager såsom gulerødder, margarine, mælk og også mørkegrøn, bladgrøntsager såsom spinat. Det tilbydes ikke ofte som et supplement af sig selv; Det kan dog findes som en del af multivitaminer og også blande kosttilskud, der er målrettet mod forbedring af hud, hår og negle.

Vitamin A -mangel forårsager ofte problemer med vision, et scenarie, der er mindre typisk i USA end i underudviklede lande, hvor ernæring kan være dårlig. Nogle problemer såsom gastrisk sygdom, Crohns sygdom såvel som bugspytkirtelforhold kan resultere i malabsorption af vitamin A fra diætplanen. Kommunikation med vitamin A bliver et problem med at bruge produkter, der er kategoriseret som retinoider- stoffer, der kemisk ligner vitamin A.

Når retinoidprodukter ordineres, er der bekymring for vitamin A -toksicitet. 2 farmakologer skal advare patienter, der tager retinoid genstande til relevansen af ​​at holde sig fri for overskydende vitamin A. De bør ligeledes oplyse mennesker om symptomer og tegn på vitamin A -toksicitet, såsom kvalme, kaste op, wooziness, sløret syn og også dårlig muskelmasse kontrol.

Den ultimative guide til FDA advarer kosttilskud, medicin kan være farlig blanding

Fødevarer rig på pyridoxin består af kød, fuldkorn og også visse grøntsager og frugter. Pyridoxin har vist sig at mindske virkningerne af både phenytoin og levodopa. Imidlertid ses denne effekt ikke, når levodopa foreslås i blanding med carbidopa, hvilket forhindrer, at kommunikationen forekommer. Under de sjældne omstændigheder, som klienter tager levodopa i mangel på carbidopa, skal farmaceuter råde deres klienter til at forhindre, at enhver form for produkter, der har pyridoxin, også, fordi også mindre doser i størrelse, såsom 10 til 25 mg pyridoxin, kan være tilstrækkelig til at hæmme levodopa.

Der er minimale beviser for, at høje doser af pyridoxin minimerer phenytoin -produktkoncentrationer, hvilket derfor reducerer effektiviteten af ​​phenytoin. En forskningsundersøgelse af patienter med anfaldsforstyrrelser fandt en organisation mellem pyridoxin 200 mg/dag og falder også i fenytoinkoncentration af praktisk talt 50%. 4 Effekter af pyridoxindoser, der er lavere end 200 mg/dag på phenytoin -produktkoncentration, er ikke etableret; https://dk-apotek.com/viagra-til-kvinder/ Ikke desto mindre kan lavere doser overvejes, hvis nogen, der tager en multivitamin, giver et lavt fenytoin -produktfokus.

E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der anvendes i forskellige lidelser, herunder E-vitaminmangel, åreforkalkning, Alzheimers tilstand og adskillige kræftceller celler. Det er ligeledes et sædvanligt supplement, der er taget af mennesker med hjertesygdomme. Situationsrapporter har faktisk registreret en hævet risiko for blodtab hos individer, der tager E -vitamin såvel som warfarin .

Se denne rapport om kan jeg tage medicin og vitamintilskud på …

5,6 Af den grund bør farmakologer rådgive enkeltpersoner, der tager warfarin om at tage en multivitamin til deres daglige ressource af vitamin E i stedet for et supplement, inklusive kun vitamin E. Der er konflikt om E-vitamin såvel som andre antioxidanter i forhold til strålebehandling. En akademisk interaktion er blevet foreslået, hvorved antioxidanter hindrer den oxidative mekanisme for den kemoterapeutiske repræsentant, hvorved dens effektivitet minimerer dens effektivitet.

Det er dog vigtigt at bemærke, at antioxidanter i nogle tilfælde anvendes til at undgå eller mindske de giftige resultater af bestemte midler. Kunder om strålebehandling bør rådes til ikke at supplere sig selv såvel som at informere deres onkolog om alle ernæringstilskud såvel som alternative terapier. 7 K -vitamin foreslås at vende sig om supratherapeutisk international stabiliseret andel (INR) oprettet af warfarin.

https://ayamusic.org/alfa/H.html

Compartilhe

Artigos Relacionados