Geruchten buzz op module 7: Pain Management – Topic G bieden … – Ououd

Geruchten buzz op module 7: Pain Management – Topic G bieden … – Ououd

De juiste opslagruimte en de verwijdering van geneesmiddelen is van vitaal belang om klanten, lid van het gezin, evenals verzorgers veilig te helpen. Alle medicijnen kunnen gevaarlijk zijn, anders is het goed opgeslagen, indien niet beschouwd zoals gerouteerd, indien genomen door de verkeerde persoon, of anderszins weggegooid. Veilige opslag van medicatie beschermt individuen en ook ten opzichte van schade.

Elk jaar, ongeveer 60.000 jongeren die het meest waarschijnlijk de eerste hulp in de eerste hulp hebben vanwege het feit dat ze medicatie namen toen een volwassene niet keek. Wanneer het niet correct is opgeslagen, werken medicijnen mogelijk niet zo goed of kunnen ze onveilig worden. Safe Medicine Storage Space Tips bestaan ​​uit: Volg aan opslagruimte -instructies op medicatie -flessen. Sommige medicijnen moeten worden gekoeld of uit het licht blijven.

Als u niet zeker weet, vraag de apotheker precies hoe het medicijn moet worden opgeslagen. Koop niet -afgevaardigde medicijnen op een volledig droge, geweldige plek. Houd geen medicijnen in de badkamer. Natheid en warmte van douches, baden en ook wastafels kunnen medicijnen schaden. Geneesmiddelen werken mogelijk niet of kunnen onveilig worden. Refuge om medicijnen op te slaan bestaan ​​uit een keukenkastje weg van de gootsteen of bereik of op een plank in een kast.

Handhaaf medicatie in een koelkastkastje of plaats het medicijn in een container om voedsel in de buurt te beschermen. Bewaar gekoelde medicijnen bij een continue temperatuur. Plaats geen medicatie in of nabij de vriezer. Bewaar geen medicijnen in de koelkastdeur vanwege het feit dat de temperatuur kan transformeren wanneer de deur wordt geopend.

Mijn normen-of-practice-hospital-09 krijgen.PDF om te werken

De auto kan zo goed hot verkrijgen. Warmte kan medicijnen creëren om niet te werken of schadelijk te worden. Bewaar medicijnen in de eerste, gelabelde containers. Meng nooit verschillende medicijnen in dezelfde Ontdek het geheim fles. Als u gebruik maakt van een pillendoos of verschillende andere geneeskundeorganisator, bewaar de eerste, gelabelde medicatiecontainers. Het initiële label kan helpen als er zorgen zijn over de naam van de medicatie, dosis, vullingen of aanwijzingen voor precies hoe u het medicijn kunt nemen of opslaan.

Altijd medicijnen weg geplaatst na elk gebruik. Laat geen medicatie op het aanrecht of in een tas of babyluierzak, zelfs niet als het binnen een paar uur zeker opnieuw moet worden gegeven. Dit is met name van vitaal belang als een medicijn een onveilige medicatie of gereguleerde stof is. Het is essentieel om medicijnen te verwijderen wanneer ze niet meer nodig zijn of wanneer ze schadelijk kunnen zijn of ook anderszins werken.

Gooi deze snel weg, omdat je zeker niet in staat bent om de juiste dosis te bieden. Sommige medicijnen kunnen ook onveilig zijn als ze worden gesneden of beschadigd. Ze zijn opgelopen. Overweeg de vervaldatums op flessen voor geneeskunde. Verlopen medicijnen mogen misschien niet meer werk meer, evenals de medicatie kunnen ook gevaarlijk zijn.

Gebruik geen medicijnen die daadwerkelijk van kleur zijn veranderd, instorten of een gloednieuwe of slechte geur hebben. Gebruik geen vloeistofmedicijnen die overgieten of aangetast zijn, zijn daadwerkelijk verdikt of getransformeerd in uniformiteit, of hebben drijvende deeltjes. Ze zijn niet meer vereist. Behoud geen extra of ongewenste voorgeschreven medicijnen voor later gebruik.

De grootste gids voor de verdeling van steekproefmedicijnen in de praktijkomgeving

Voorafgaand aan het innemen van elk type voorgeschreven medicijnen, is het noodzakelijk om te worden gezien en gedetecteerd door een gezondheidszorgbedrijf om het juiste type te garanderen en ook de dosis geneeskunde wordt gegeven. Een paar eenvoudige acties kunnen ervoor zorgen dat medicijnen veilig worden behandeld. Als u vragen heeft over wanneer of hoe u medicijnen kunt verwijderen, vraag https://www.myminifactory.com/users/atcasinos dan uw apotheker.

Onderzoeksstudie Medicijnen die worden aangeboden aan onderzoeksdeelnemers worden zeer nauw geteld en worden ook gecontroleerd als onderdeel van het onderzoek. Volg deze stappen om af te komen van alle andere medicijnen die bestaan ​​uit pillen, vloeistoffen, druppels, vlekken, crèmes en ook inhalatoren:.

Sommige medicijnen vereisen unieke afhandeling omdat ze gevaarlijk (onveilig) kunnen zijn voor personen die bieden. Dit komt omdat sommige onderzoeksstudies onthullen dat mensen die zorgen voor mensen die deze unieke geneesmiddelen gebruiken, ook veranderingen kunnen hebben in de cellen van hun eigen lichaam. Deze wijzigingen kunnen worden voorkomen door zich aan specifieke stappen te houden.

De dreiging van bedreiging voor het omgaan met kleine hoeveelheden van deze schadelijke medicijnen is klein, maar het is een uitstekend idee om blootstelling te voorkomen waar mogelijk. Hier zijn aanbevelingen voor dingen die u in huis kunt doen om directe blootstelling te beperken. Niet -herbruikbare handschoenen (afbeelding 1) verkrijgen ze bij uw plaatselijke drogisterij of de landelijke Kid’s Healthcare Facility Homecare Retailer.

De basisprincipes van OHS -verordening Deel 6: Drugsspecifieke vereisten

Gebruik niet -herbruikbare handschoenen als u elk type gevaarlijke medicatie aanraakt. Gebruik geen split- of doorboorde handdeksels. Gebruik niet herbruikbare plastic medicijnmokken om een ​​pil te verplaatsen van een medicijnfles. Gooi elk type gebruik van handschoenen, jurken, medicatiebekers, tandspuiten of flessen weg in een tweevoudig, stevige vuilnisbak.

Zorg ervoor dat u dit afval uit het bereik van honden van huisdieren en ook kinderen houdt. Als u verwacht of probeert zwanger te worden, moet u niet omgaan met gevaarlijke medicijnen. Als u de belangrijkste verzorger bent, praat dan met uw geregistreerde verpleegkundige, arts of apotheker met betrekking tot risicovrije middelen om voor de patiënt te zorgen.

Compartilhe

Artigos Relacionados